O nama

«Alfa i Omega» d.o.o. je specijalizirano poduzeće za posredovanje u prometu nekretninama koja kvalitetno i efikasno obavlja usluge prodaje, kupnje i iznajmljivanja kao i pronalaženja odgovarajuće nekretnine, odnosno unajmljivanja stanova, kuća, poslovnih prostora, zemljišta, apartmana, vikendica u kontinentalnom dijelu i na Jadranu.
U agenciji «Alfa i Omega» možete dobiti potpunu pravnu zaštitu, provjeru boniteta predmetne nekretnine, savjete i informacije ne samo o kupnji i prodaji stanova, kuća, zemljišta i poslovnih prostora već i o provedbi nekretnine u katastarskim i zemljišnim knjigama te procjenu triišne vrijednosti svoje nekretnine.
Osim usluga kupoprodaje nekretnina, u suradnji s građevinskim stručnjacima nudimo usluge konzaltinga pri gradnji novih objekata i pri adaptaciji postojećih.
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina «Alfa i Omega» je brokerska kuća i članica Udruženja posrednika pri prometu nekretninama u sklopu Hrvatske gospodarske komore.
«Alfa i Omega» je osnovana 1988.godine i jedna je od prvih agencija za posredovanje u prometu nekretninama, a kao brokerska kuća surađuje sa svim ovlaštenim tvrtkama s područja Hrvatske te ima kompletan uvid u burzu nekretnina na tržištu.

OIB: 15774754353
žiro račun br: HR05234009-1110438194

Izdvojeno iz ponude nekretnina, kuća i stanova

Dvosobni stanovi | Trosobni stanovi | Kuće | Najam nekretnina | Prodaja zemljišta

Powered by CouchCMS